recent posts

Bitcoin yatırımcıları için zor günler başlıyor.. Benzer sistemler risk altında / Kairos


Bitcoin bilindiği gibi global ve sanal bir para. Normalde bir gerçerliliği olmasada alınıp satılabilen ilk yatırımcılarını zengin etmiş enteresan bir oluşumdu. Oluşumdu diyorum çünkü bitcoin in Türkiyedeki yüzü olan btcturk sitesi bugun kullanıcılarına bir eposta atarak bitcoin satışlarının durdurulduğunu ve tl ödemelerininde gecikmeli olarak yapılacağını duyurdu.



Sitenin son banka hesabıda bugun kapatılmış. Kar etme hayaliyle yakın tarihte bitcoin e yatırım yapanlar, yüklü yatırım yapanlar için kötü günler başlıyor.. Bitcoin ile ilgili bir hack haberi gündemde dolaşırken bir kez daha yasal dayanağı olmayan iş ve işlemlerin temellerinin ne kadar sağlam olduğu/OLMADIĞI herkes tarafından anlaşılmış oldu.

Buna benzer yabancı kaynaklı parayla para kazanma programları titan zincirine benzer işlemler, hesap açıp bilgisayarınızın hdd'ini kiraladığınız kairos gibi sistemlerin ne kadar boş bir zemini olduğu ve her an yatırımcısını üzebileceği bir kez daha kanıtlanmış oldu. 

Bitcoin yatırımcıları için zor günler başlıyor.. Benzer sistemler risk altında / Kairos Bitcoin yatırımcıları için zor günler başlıyor.. Benzer sistemler risk altında / Kairos Reviewed by atb on Ağustos 18, 2016 Rating: 5

4 yorum:

  1. Selam bitcoin in ile Kairos arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz anlayamadım. Birazda Kairos ile ilgili önyargısız bir araştırma yaparsanız sevinirim. İyi çalışmalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mrb bitcoin ve kairos arasında nasıl bağlantı kurduğumu yukarıda yazdım zahmet olmazsa okuyun. Anlaşılan kairos sistemine para yatirmissiniz. Ben arastirdim uzak durmayı tercih ettim sizde yatirmadan önce mutlaka arastirmissinizdir alinin velinin ağzına bakarak girilmez neticede. Siz kairos u daha iyi anlamış ve olumlu bulmussunuz ki bu yorumu yapmışsınız, ben bulamadiklarimi size sorayim?
      Kairos yasal mı? Yasalsa neye Gore yasal kaynak gosteriniz.
      Vergisini nasıl ödüyorsunuz?
      Türkiye de resmi ofisi varmi?
      Para yatirmadan önce yatırımcı sözleşmesi yaptınız mı ? Yaptıysanız gorselini gönderin lutfen
      Paranizin ustune yatmayacaklarinin garantisi varmı? Neye Gore garanti kaynak lütfen.
      Kairos tam olarak ne için sizden para alıyor ve ne için size odeme yapıyor açıklayın lütfen.

      Sil
  2. daha önceki yorumlarımı görünce bi güncelleme yapmak istedim.
    kairos sistemi kullanıcılarına son 3 aydır ödeme yapmıyor.
    türkiyedeki yatırımcılarını dolandırdığı hakkında haberlere piyasada bolca rastlayabilirsiniz!

    YanıtlaSil
  3. Bitcoin hesabımı mı açmak istiyorsunuz? Tıklayın: bitcoin hesabı açma

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.