recent posts

Goshopier (shopier) Tubitak destekli yerli girişim!

Bugün yeni ve en iddialı paypal alternatifi girişimden bahsedelim, goshopier.com (shopier)

Sabancı üniversitesi girişimlerinden olan goshopier paypal mantığına çok yakın bir sistem kurmuş durumda. Bu da alternatif uygulamaları saf dışı etmesi için önemli bir unsur. 

Sistemi incelediğimizde andropay gibi katı kesinti oranlarından ziyade %4-5 ler de kalan komisyonlarla karşılaşıyoruz. Bunun yanında herhangi bir bloke prosedürü bulunmayan goshopierin ödemeleri de haftalık yapılıyor.

Sosyal medya kanallarından instagram, facebook, twitter gibi ağlarda satış yapmak isteyenler için özel url den üretilmiş direkt ödeme sayfaları mevcut. spr.is/ şeklinde çalışan ödeme linki oldukça başarılı. Bireysel kullanıcılar için vergi levhası v.s. şartları yok. Kayıt olup faaliyet göstereceğiniz alanı belirledikten sonra sistem yetkililerinin hesabınızı onaylamasını bekliyorsunuz.

Dil desteği ve alternatif para birimleri sunabilen sistem hem mobil hemde pclerde gayet şık görünüyor. Adının duyulması ve kulaktan kulağa yayılmasıyla daha popüler olacağına inandığım bu yerli girişimin ardında tubitak'ın da olması güven verici.

İnternet üzerinden ürün satan biriyseniz mutlaka deneyip tecrübe etmeniz gereken bir sistem. goshopier.com vatana millete hayırlı uğurlu olsun..

 edit:  goshopier ödeme alt yapısı olarak iyzico kullanmaktadır.

 edit2:  sistemin işleyişini görmek için retweet havuzu nu ziyaret edebilirsiniz.

Goshopier (shopier) Tubitak destekli yerli girişim! Goshopier (shopier) Tubitak destekli yerli girişim! Reviewed by atb on Eylül 05, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.