recent posts

webrazzi sosyalmedya.co yu yedi bitirdi..

Webrazzi fikri bundan yıllar yıllar önce amatörce bir blogla başladı. Web siteleri tanıtma amacıyla açılan site zamanla aktı yolunu buldu. Bugün gelinen nokta gerçekten inanılmaz. Organizasyonlar olarak çok aktif ve başarılı bir ekipleri var. Kendi bünyelerinde bir çok departmanda güzel işler çıkarıyorlar. Malesef ki ülkemizde bu tür girişimlerin sayısı çok az. Zaten kendilerine rakip olacak seviyede olanları da konu başlığında olduğu gibi yiyip bitiriyorlar.



Sosyalmedya.co da aynı mantıkla çalışan webrazziden daha genç ama kısa sürede güzel başarılar yakalamış bir siteydi. Site sosyal medyada oldukça aktifti. Domainleri oldukça başarılı akılda kalıcı ve popüler olan bir anahtardı. Bence tam olarak neye sahip olduklarını ve nereye doğru ivmelendiklerini bilmedikleri için bu hatayı yaptılar ve webrazziye sitelerini sattılar. Site ofis ve hatta çalışanlar olarak anahtar teslim şekilde webrazzi bünyesine katılan sosyalmedya.co pasifleştirildi.


Evet konuyu bilen ve takip edenlerin fikrime katılacağından eminim. Rekabet heryerde var ama ülkemizde böyle girişimler azken bu tür sitelerin satışının taraftarı değilim. Tekelleşme denen saçmalık bari webde olmasın.!
webrazzi sosyalmedya.co yu yedi bitirdi.. webrazzi sosyalmedya.co yu yedi bitirdi.. Reviewed by atb on Ağustos 25, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.