recent posts

Sosyal ağlar ve internet girişimciliğine destek ve teşvik!

Devletimiz internet ve mobil girişimler için ciddi bir fon ve destek stratejisine gitmelidir. Geleceğin savunma, istihbarat ve saldırı aracı sosyal ağlar arasında global ölçekte girişimlerimiz olmalıdır.


Yerli sermaye, yerli beyin gücüyle milli sosyal projelerine ihtiyaç büyük. Mesela şöyle düşünelim. Bugün twitter üzerinden fuat avni takma adıyla biri çıkıyor ve hesabın kim veya kimler tarafından yönetildiğini tespit etmek devlet meselesi haline geliyor.. Aynı şekilde facebook'ta da bu tür hesap grup ve sayfalar olabiliyor. Peki bu twitter veya facebook ta değilde yerli bir sosyal ağda mesela 
freelyshout da olsaydı ne olurdu? 

Ben söyliyeyim obama'nın mark'dan bilgi belge istemesi ile erdoğanın facebook'tan bilgi talep etmesi çok farklı şeyler. Biri emirdir. Diğeri ricadır. Bu iki örneğin geri dönüşleri ve hızlarıda pek tabi farklıdır. Demek istediğim yerli girişimler milletimiz ve devletimiz için çok önemlidir. 

Millet olarak her türlü foto video yu bu sosyal ağlarda paylaşmıyormuyuz? Şuradayım buradayım diye konumlar atmıyormuyuz? Bütün bunların facebook db sinde saklandığını ve ihtiyaç halinde kolayca ulaşılabildiğini kullanıldığınıda biliyoruz... ee?

Tarlaya hayvana destek ve teşvikler veren bir devletin sosyal ağ ve internet girişimleri hakkında da acilen teşvik paketleri destekler oluşturmasında büyük fayda var.
Sosyal ağlar ve internet girişimciliğine destek ve teşvik! Sosyal ağlar ve internet girişimciliğine destek ve teşvik! Reviewed by atb on Ağustos 18, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.