recent posts

Deney 2: Facebook'tan para kazanmak..

Bugünkü deneyimizde dünyanın en büyük sosyal ağı facebook üzerinde dönen para trafiğine ortak olmaya çalışmakla ilgilidir. Facebook üzerinden nasıl gerçek manada para kazanabiliriz beraber deneyelim..


Bildiğiniz gibi facebook sayfa beğeni satışları, paylaşımlara like yorum v.s. satışları yapılıyor. Fakat dikkatimi çeken nokta facebook'un grup özelliklerini arttırıp sayfa özelliklerini kısıtladıktan sonrada hala sayfaların popüler olması tüm resmi kurum ve bilinen markaların ısrarla sayfa açıp markalaştırması enteresan. Bildiğiniz gibi eskiden sayfalarda paylaşılanlar ana sayfanızda çıkardı. Gruplarda paylaşılanları ise gruba girmeden göremezdiniz. Şimdi tam tersi bir durum var. Sayfalarda paylaşılanları birileri beğenmeden görmüyorsunuz. Gruplarda paylaşılanlar ise anasayfa'nızda çıkıyor. Ama buna rağmen herkes sayfa oluşturmaya devam ediyor.

Grupların ne işe yaradığını ne kadar etkili olduğunu anlamamış olabilirmiyiz acaba?

Facebook üzerinden sadece beğeni satışıyla değil gruplara abone üye sağlama sistemiylede para kazanıldığını biliyormuydunuz? Muhtemelen hayır. Peki gruplara üye veya abone sağlama işlemi nasıl yapılıyordu?
- gruba girip üye ekle diyorsunuz
- arkadaş listenizden insanları seçip gruba üye ekliyorsunuz.
peki bunu ücretli yapmak istermisiniz? cevabını evet ise bionluk/com sadeceon/com r10/net webmastersitesi/com gibi yerlerde satış konuları açarak satış yapmaya hemen başlayabilirsiniz.

Bu işi yapanlar forumlarda bin üye ekleme işlemi için min. 5 - max 25 tl isterken, yetenek satışı sitelerinde min 10 - max 40 tl arasında değişen fiyatları var. Mevcut facebook hesabınızda bin arkadaşınız varsa hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Arkadaş sayınızı 5bin e çıkartıp daha çokta kazanabilirsiniz.

 Sadece bununla kalmayın; 
Forumlarda dikkatimi çeken diğer bir hususta, arkadaşlarınıza sayfa daveti göndererek para kazanabilirsiniz. Yani bin kişiye sayfa davetini min. 5 tl den gönderen insanlar var. Bir sayfayı beğenmeleri için arkadaşlarınıza davet gönderin para kazanın.

 Ek olarak; 
Arkadaş listenizin kabarık olduğunu düşünerek söylüyorum, yetenek sitelerinde profilimden sitenizi veya ürünlerinizi tanıtırım xxxx adette kitleye reklamınızı yaparım gibi konulara açarakta her tanıtım için 10-20 tl kazanbilirsiniz.

Bu işleri ciddi mesai ayırarak yapmayı planlıyorsanız, ek facebook hesapları oluşturun ve onların arkadaş sayılarını 5bin e ulaştırın. Yukarıda saydığım tüm işlemler için çok işinize yarayacaktır.

Yeni bir hesap oluşturup 5bin arkadaşa ulaşmanız çok kısa sürüyorsa ve yukarıdaki işlemlerle uğraşamam diyorsanızda mevcut hesabınızı forumlar üzerinden 20-50 tl arasında fiyatlara hemen satabilirsiniz. Alternatif satış kanalları geliştirerek tüm bu işlemler için daha fazla ücretler kazanabilirsiniz ve daha çok kişiye satış yapabilirsiniz.

Satış için tavsiye edebileceğim forumlar; ytpara.com r10.net webmastersitesi.com wmaraci.com
Deney 2: Facebook'tan para kazanmak.. Deney 2: Facebook'tan para kazanmak.. Reviewed by atb on Ağustos 23, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.