recent posts

Ode.al esnaf için sanalposta büyük kolaylık sağlıyor

Bugün kıymetli esnaf abilerimiz ablalarımız için önemli gördüğüm bir uygulamadan sistemden haber vermek istiyorum. öde.al adında BDDK dan da onay almış yerel bir girişim olan sanal pos hizmeti veren sistemden bahsedeceğim.


İster bireysel (vergi levhasız, imza sürküsüz) ister kurumsal (resmi evraklarla) kayıt olup hemen kullanmaya başlayabileceğiniz bir sanal pos uygulaması. Şöyleki bu sistem hem android telefonlarda hemde ios telefonlarda yani hepsinde çalışıyor. Android marketten veya itunes den uygulamayı indirip kayıt oluyorsunuz ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Özelliklerinden biraz bahsedecek olursak. yüzyüze satış yaparken sanal pos mobil pos gibi ihtiyaçları ortadan kaldıran bir uygulama oluşturulmuş. Aldığınız ödemeleri 3 gün sonra çekebiliyorsunuz. Ödeme alırken taksitlendirme imkanları sunabiliyorsunuz. Müşterinizin kredi kartı bilgilerini uygulamadan (kendi telefonunuzdan) giriyorsunuz. Müşterinize sms gidiyor ve onay istiyor. Ödeme işlemi böylelikle tamamlanıyor. Esnaflar, seyyar satıcılar, freelancer çalışanlar, müşteriyle işi olan herkes için ideal bir uygulama. Abonelik ücreti veya aidat v.s. alınmıyor.

Daha detaylı bilgi için sitelerini ziyaret etmenizi tavsiye ederim; ode.al
Ode.al esnaf için sanalposta büyük kolaylık sağlıyor Ode.al esnaf için sanalposta büyük kolaylık sağlıyor Reviewed by atb on Ağustos 24, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.